De tre udfordringer, som vi arbejder på at optimere hver dag

Tiden

Tiden er vigtig for os alle. Vi vil reparere bilskader væsentligt hurtigere end traditionelle metoder tillader. Mens det normalt tager 3-5 dage at udbedre en skade, er vores mål at reparere din bil på den tid, en gennemsnitsfamilie typisk bruger i et storcenter, hvilket vi med succes har opnået.

carbucks bil reperation opretning udretning buler revner ridser lak kort tid
carbucks bil reperation opretning udretning buler revner ridser lak billigt

Prisen

Vi stræber efter at tilbyde betydelige besparelser sammenlignet med konkurrenterne på markedet. Vi forstår, at tid er penge, og ved at optimere hele reparationsprocessen kan vi tilbyde væsentligt lavere priser end det konventionelle alternativ.

Miljøet

Vi ønsker at ligge tæt på, hvor du bor, og det kræver, at vi ikke udleder giftige dampe til omgivelserne, så dem har vi fjernet helt. Vi har udviklet et omfattende filtreringssystem, som sikrer, at vores eneste udledning er ren luft. Desuden har vi erstattet gasopvarmning af tørreområder med specialdesignede lamper, som kun bruger energi på de specifikke områder, hvor maling og lak påføres. På denne måde optimerer vi vores energiforbrug og reducerer belastningen på vores miljø.

carbucks bil reperation buler revner ridser lak optimering miljø

Det burde kunne gøres smartere

Det er helt enkelt den tanke, der driver fremskridt og udvikling, og Carbucks er da også begyndt på den måde. Tilbage i 2015 fik vores grundlægger Bjarke Marcell, en bule i sin bil og måtte undvære den i en hel uge. Med sin baggrund som energirådgiver gennem mange år for blandt andet vindmølleindustrien og med hans store trang til at effektivisere, gik han i gang med at skabe en bedre måde at reparere buler og ridser på.

Efter flere år med gennemgang af store mængder af data og tekniske udviklinger, havde Bjarke skabt første version af et anlæg, der kunne alt det, han savnede hos de traditionelle værksteder. I 2019 så Carbucks dagens lys, og i 2021 åbnede vores første site og rejsen begyndte mod reparation af buler, ridser og skrammer på blot 2 timer.

Carbucks’ primære fokus er at servicere forsikringssektoren med opretning af buler og reparation af lakskader på personbiler og mindre varevogne. Carbucks findes flere steder i landet og vores plan er at blive landsdækkende, så er der ikke et Carbucks site i nærheden af dig, vil gøre vores til at ændre på det de kommende år.

Founders vision

I årene med udviklingen af Carbucks, blev det også konkretiseret hvorfor man mente der var plads til en spiller som os i dette marked – det kom der denne vision ud af –

Vores ambition er løbende at innovere og forenkle bilreparationer til gavn for vores kunder, vores medarbejdere og miljøet.


Problemerne vi løser –
  • Det er for komplekst, tidskrævende og besværligt at reparere en bil i dag
  • Det er uigennemsigtigt og dyrt
  • Den traditionelle reparationsproces belaster miljøet og er usund
Hvordan vi løser dem –
  • Gennem vores unikke design og gennemsigtige arbejdsprocesser har vi elimineret alle processer, der ikke skaber værdi
  • Drevet af data, teknisk innovation og passionerede medarbejdere
  • Ved at fjerne og reducere VOC og CO2 i vores reparationsproces