arbejde i carbucks

Vi har fjernet al spildtiden ved reparation af en skade. Det har vi gjort ved at gentænke måden skaden udbedres på, ved at bruge den bedste teknologi, de bedste værktøjer og ikke mindst de bedste medarbejdere.

Derfor er vi løbende på udkig efter dygtige medarbejdere, der ikke går på kompromis med kvaliteten, der er gode til at samarbejde, og som kan arbejde under tidspres.

Til gengæld tilbyder vi funktionæransættelse, fast vagtplan, sundhedsordning, pensionsordning, et godt arbejdsmiljø, og ikke mindst et konstant fokus på at reducere udledninger og lugtgener på værkstedet.

Glad Carbucks medarbejder
Autolakerer sprøjter bil_HERO

Ledige stillinger

Vi søger lige nu både pladesmede og autolakerer til vores nye værksted i Tilst, Aarhus.

Se stillinger og info herunder

Du er altid velkommen til at sende os en ansøgning, ved at kontakte os på:

Telefon: +45 53 54 01 40

Pladesmed søges til vores afdeling i Tilst

Læs det fulde stillingsopslag og søg den her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5720683

Du behøver ikke en specifik uddannelse, men vi ser at du har stor erfaring med pladearbejde, er god til at rette buler, slibe, spartle, og i mindre omfang kan adskille og samle. Vi ønsker derfor at du har minimum 2 års erfaring med opretning etc.

Din primære opgave vil være at rette buler, slibe, spartle biler og færdiggøre bilerne i tæt samarbejde med dine kollegaer, inden for vores 2 timers deadline. Er du god til at tale med kunder, er det en fordel.

Autolakerer søges til vores afdeling i Tilst

Læs det fulde stillingsopslag og søg den her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5720683

Vi søger både nyuddannede og erfarne autolakerer.

Din primære opgave vil være opretning, spartling, lakering og færdiggørelse af bilerne, i tæt samarbejde med dine kollegaer, inden for vores 2 timers deadline. Er du god til at tale med kunder, er det en fordel.