arbejde i carbucks

Vi har fjernet al spildtiden ved reparation af en skade. Det har vi gjort ved at gentænke måden skaden udbedres på, ved at bruge den bedste teknologi, de bedste værktøjer og ikke mindst de bedste medarbejdere.

Derfor er vi løbende på udkig efter dygtige medarbejdere, der ikke går på kompromis med kvaliteten, der er gode til at samarbejde, og som kan arbejde under tidspres.

Til gengæld tilbyder vi funktionæransættelse, fast vagtplan, sundhedsordning, pensionsordning, et godt arbejdsmiljø, og ikke mindst et konstant fokus på at reducere udledninger og lugtgener på værkstedet.

Ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter gode pladesmede, autolakerer og skadeteknikere til vores værksteder.

Du er derfor altid velkommen til at sende os en ansøgning, ved at kontakte os på:

Kontakt:
Rikke Tjell Frees, HR

E-mail: [email protected]

Telefon:
3035 8111

Spændende karrieremulighed som autolakerer/skadetekniker hos carbucks i skovlunde og odense

Om os:

Carbucks er et nyskabende skadesværksted, der samarbejder med forsikringsselskaber og private kunder. Vores unikke koncept fokuserer på at reparere skader uden at udskifte dele, og vi stræber efter at udføre reparationer inden for 2 timers tid pr. skade. Vi søger nu dedikerede autolakerer/skadeteknikere til vores team i Skovlunde og Odense.

Stillingen:

Som autolakerer/skadetekniker hos Carbucks vil du have alsidige opgaver, herunder af-påmontering, opretning, spartling, lakering og færdiggørelse af biler inden for vores 2-timers deadline. Du vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer og deltage i et team, der prioriterer kvalitet og kundeservice.

Kvalifikationer:

  • Erfaring som autolakerer/skadetekniker er en fordel, men både nyuddannede og erfarne ansøgere opfordres til at søge.
  • Evne til at arbejde under tidspres.
  • Fleksibel, udviklings- og læringsparat.
  • Flydende i dansk.
  • Teamspiller med gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder:

  • Funktionæransættelse med fast vagtplan.
  • Sundhedsordning.
  • Godt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer.
  • Pensionsordning.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning:

Har du passion for autolakering og skadereparation og ønsker at blive en del af et dynamisk team, så send din ansøgning til [email protected] hurtigst muligt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Carbucks-familien, hvor vi sammen stræber efter kvalitet, samarbejde og innovation.