Vi fixer din skade på kun 2 timer

Vi har fjernet al spildtiden ved reparation af din skade. Det har vi gjort ved at gentænke måden skaden udbedres på, ved at bruge den bedste teknologi, de bedste værktøjer og de bedste medarbejdere.

Vi er inspireret af Formel 1, hvor mekanikerne arbejder som et team. Det betyder hurtig reparation af skaden, uden at gå på kompromis med kvaliteten, så du hurtigt kan komme videre i den egen bil, fremfor at bøvle med en lånebil i flere dage.

Og vi har gjort det nemt for dig. Efter et digitalt skadetjek, kan du online booke en tid for din reparation, der kun tager 2 timer.

Vi har gratis wi-fi, TV og kaffe på kanden – så kan du bruge tiden på fx at slappe af eller arbejde.

Det kalder vi Hurtigt Hjulpet.

Formel 1 team der arbejder i  pit stop
Pige der viser 5 års garanti

DU FÅR 5 ÅRS GARANTI PÅ REPARATIONEN!

Hos Carbucks får du en af Danmarks bedste og længste garantier:

  • 5 års garanti på reparationen
  • 3 års garanti på eventuelle reservedele
  • Garanti der følger med, hvis du senere sælger bilen

Det kan vi give dig, fordi vi bruger de bedste materialer, den bedste teknologi, de bedste værktøjer og de bedste medarbejdere.

Vores medarbejdere bliver løbende efteruddannet, og vi er certificeret efter KS2000, som er det mest udbredte system til kvalitetsstyring i Danmark blandt værksteder, autolakerere og karrosseriteknikere.

Det er din sikkerhed for kvalitet.

Vores kvalitet kan holde til lidt af hvert

Vi har gentænkt måden din skade repareres på, men vi gør det med gennemprøvede og anerkendte materialer, der kommer fra nogle af verdens førende leverandører.

På et traditionelt værksted, vil skaden typisk blive oprettet, spartlet, slebet, grundet og malet. Det gør den også hos os, fordi vi af erfaring ved, at det virker!

Vi kan bare gøre det hurtigere, fordi vi bruger de bedste materialer, den bedste teknologi, de bedste værktøjer og de bedste medarbejdere.

Du skal altså ikke forvente magiske tuscher, tryllepulver eller andet hokus pokus hos os – men grundigt fagarbejde udført af pladesmede og autolakerer med mange års erfaring.

Det er din garanti for høj kvalitet.

Certificeret værksted
5 stjernet rating fra kunderne

Vores kunder er ret imponeret

Hos Carbucks har vi gjort det nemt at være kunde. Skadetjek og booking foregår nemt og online, og når du ankommer med din bil, har du direkte kontakt med vores fagpersonale.

Vi har derfor ingen receptionister, ingen værkfører eller andre, som du skal kommunikere igennem. I stedet vil du møde de medarbejdere, der skal reparere skaden på din bil.

Inden reparationen opstartes, gennemgår I hvad der skal laves, og efterfølgende gennemgår I resultatet af reparationen. Så kan I få afklaret eventuelle spørgsmål med det samme – nemt og hurtigt.

Og vores kunder elsker det. Ja, faktisk siger mere end 90%, at de vil anbefale os til familie, venner og kollegaer, og vi har 5 stjerner på Trustpilot.