2 timer – så er du videre i egen bil

Vi har fjernet al spildtiden ved reparation af din skade. Det har vi gjort ved at gentænke måden skaden udbedres på, ved at bruge den bedste teknologi, de bedste værktøjer og de bedste medarbejdere.

Vi er inspireret af Formel 1, hvor mekanikerne arbejder som et team. Det betyder hurtig reparation af skaden, uden at gå på kompromis med kvaliteten, så du hurtigt kan komme videre i den egen bil fremfor at bøvle med en lånebil i flere dage.

Og vi har gjort det nemt for dig. Efter et digitalt skadetjek, kan du online booke en tid for din reparation, der kun tager 2 timer.

Vi har gratis wi-fi, TV og kaffe på kanden – så kan du bruge tiden på fx at slappe af eller arbejde.

Det kalder vi Hurtigt Hjulpet.

Mand holder ur der tælles 2 timer ned

Men hvordan kan det lade sig gøre på 2 timer?

Vi har gentænkt hele processen – fra du første gang kontakter os, til du forlader vores værksted igen.

Vi starter med et Skadetjek

Vi starter altid med et skadetjek, hvor vi vurderer skadens omfang, og om vi kan reparere skaden på 2 timer. Det gør vi digitalt, og du kan nemt bestille et gratis skadetjek. Det er effektivt og hurtigt for dig som kunde, og betyder at vi kan være velforberedt på, hvad vi skal lave på din bil.

Indenfor 24 timer får du svar på dit skadetjek, og skal du selv betale, sender vi også en pris. Nu mangler du blot at booke en tid online.

Vi arbejder som et team, og har fjernet al spildtid

Når du kommer med din bil, er vores team af medarbejdere velforberedte og klar til at tage imod dig og din bil. Du vil opleve, at det tager 2 timer, men reelt bruger vi flere arbejdstimer på skaden, fordi flere medarbejdere arbejder samtidigt på din bil.

Selve processen for reparation er helt klassisk, som du også ville opleve det hos alle andre værksteder og autolakerer. Vi har bare fjernet al spildtiden, og tilført de bedste teknologier, de bedste materialer og de bedste medarbejdere.

Derfor kan vi gøre det på kun 2 timer.

Vi har styr på kvaliteten

Vi er certificeret efter KS2000, og du får 5 års garanti på din reparation – din sikkerhed for, at kvalitet og service er i særklasse hos Carbucks.

Hvad siger andre kunder?

Vores kunder giver hele oplevelsen 5 stjerner på Trustpilot, og mere end 90% fortæller, at de vil anbefale os til familie, venner og kollegaer. Det er jo også en form for tryghed.