Vi reparerer buler, revner og ridser

Har din bil fået en revne i kofangeren, en ridse på tværs af hele bilen, eller en lille prikbule, så kan vi hjælpe dig . På vores værksted retter vi både bulen, og sørger for at den bliver lakeret efter de højeste standarder.

Ved blandt andet at bruge digitalt måleudstyr, sikrer vi at skaden får den originale farve. Samtidig laver vi altid farvetilpasning, hvor vi sliber og lakerer på tilstødende områder, for at du netop får det resultat alle vores kunder er vilde med; at reparationen ikke kan ses bagefter.

Vores medarbejdere er uddannede pladesmede og autolakerer, og vi reparerer alle bilmærker som fx. VW, Skoda, Toyota, BMW, Mercedes, Peugeot, Hyundai m.v.

Vi arbejder efter KS2000 kvalitetsstandarden, der et det mest udbredte system til kvalitetsstyring i Danmark blandt værksteder. Det er din sikkerhed for høj kvalitet.

Sådan reparer vi en skade

Se hvordan vi reparerer en skade

Vi hjælper også med at anmelde skaden

Vi hjælper dig også med at anmelde skaden

Måske er det første gang du skal anmelde en skade på din bil? Måske er du i tvivl om dækning og selvrisiko? Eller det kan være, at det er en anden, der har lavet skaden på din bil (modpart)?

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og du kan frit vælge Carbucks som værksted. Har du derfor brug for hjælp i forhold til forsikringsselskabet, så hjælper vi dig med glæde på rette vej.

Godt at vide for dig, der har kaskoforsikring:
  • Har du selv lavet en skade på din bil? Så vil du ofte kunne få reparationen dækket af forsikringen, og du skal kun betale din selvrisiko
  • Er der en anden (modpart), der har lavet en skade på din bil? Så vil modpartens forsikring ofte dække din skade, uden at du skal betale noget
  • Har du tilvalgt en dækning for parkeringsskader, vil du normalt også få dækket skaden, uden at du skal betale noget.
Godt at vide for dig, der alene har ansvarsforsikring:
  • Du får kun dækning, hvis en anden (modpart) har lavet skaden på din bil

Vi kan hjælpe dig uanset hvor du er forsikret

Ofte stillede spørgsmål om hvad vi tilbyder

Arbejder Carbucks sammen med mit forsikringsselskab?
Carbucks arbejder sammen med alle forsikringsselskaber, så du kan roligt tage fat i os, for at få udbedret din skade. Har du brug for hjælp i forhold til forsikringsselskabet, står vi klar.
Får jeg garanti på arbejdet?
Ja. Du får en af Danmarks bedste garantier – 5 år på arbejdet og 3 år på eventuelle reservedele.
Hvad koster en reparation, hvis det ikke er en forsikringsskade?
Det er en individuel vurdering vi laver. Bestiller du et gratis online skadetjek, får du indenfor 24 timer at vide, hvad prisen er på netop din skade.
Hvordan kan Carbucks lave en skade på kun 2 timer?
Det kan vi, fordi vi er autoværkstedet der har fjernet al spildtiden ved reparation af en skade. Det har vi gjort ved at gentænke måden skaden udbedres på, ved at bruge den bedste teknologi, de bedste værktøjer og de bedste medarbejdere. I vores video kan du se mere om, hvordan vi arbejder.
Kan Carbucks reparere min skade?
Kan bilen køre lovligt, kan vi med stor sandsynlighed reparere bilen på vores værksted. Vi kan hjælpe uanset om du har fået en ridset dør, en bule i en skærm eller en revne i kofangeren, og vi reparerer alle bilmærker – også VW, Skoda, Toyota, BMW, Mercedes, Peugeot, Hyundai m.v. Bestil et gratis online skadetjek, så får du indenfor 24 timer at vide, om vi kan lave skaden.
Kan jeg få en lånebil?
Vi har fjernet al spildtiden, og derfor tager en reparation hos os kun 2 timer. Dem kan du bruge på at drikke en kop kaffe eller to, arbejde, eller måske handle? Uanset hvad, kører du hurtigt videre i din egen bil, og slipper for bøvlet med en lånebil.