Vores kunder er ret imponeret

Hos Carbucks har vi gjort det nemt at være kunde. Skadetjek og booking foregår nemt og online, og når du ankommer med din bil, har du direkte kontakt med vores fagpersonale.

Vi har derfor ingen receptionister, ingen værkfører eller andre, som du skal kommunikere igennem. I stedet vil du møde de medarbejdere, der skal reparere skaden på din bil.

Inden reparationen opstartes, gennemgår I hvad der skal laves, og efterfølgende gennemgår I resultatet af reparationen. Så kan I få afklaret eventuelle spørgsmål med det samme – nemt og hurtigt.

Og vores kunder elsker det. Ja, faktisk siger 90% af besvarelserne, at de vil anbefale os til familie, venner og kollegaer, og vi har 5 stjerner på Trustpilot.

Glad kunde kigger på sin bil

Men hvorfor er kunderne så glade for Carbucks?

Det spørgsmål kan vores kunder bedst svare på – så prøv at tage et kig på de mange positive tilbagemeldinger, vi har fået fra vores kunder på Trustpilot.

Men når vi direkte spørger kunderne, er det blandt andet hurtigheden på de 2 timer, vores høje service, og den høje kvalitet, som de sætter særligt stor pris på.

Du slipper for besværet med lånebil

Når du får repareret din skade hos Carbucks, tager det kun 2 timer. Derfor behøver du ikke bøvle med hverken lånebil eller offentligt transport.

Vi har længe åbent, så reparation af din skade kan passe ind i din hverdag. Vi har gjort det nemt at få et skadetjek og en booking, og på vores værksted kan du bruge tiden på at slappe af, arbejde eller måske handle i det nærmeste supermarked. Så har du fået klaret det du alligevel skulle, mens vi har repareret skaden på kun 2 timer.

DU afleverer din bil til dem, der skal reparere den

I Carbucks har vi fjernet al spildtid. Det betyder også, at vi har fjernet receptionisten og værkføren – i stedet taler du direkte med de medarbejdere, der skal reparere skaden på din bil.

Inden vi starter reparationen, gennemgår I sammen hvad der skal laves, og når bilen er klar igen, gennemgår I sammen resultat.

Det synes vores kunder giver en rigtig god oplevelse og tryghed.

Vi har styr på kvaliteten

Hos Carbucks er vi certificeret, vi giver 5 års garanti, og vi følger de samme standarder og retningslinjer, som du vil opleve hos andre værksteder og autolakerer. Det er din sikkerhed for kvalitet.

Det endelige resultat og oplevelsen vurderer andre kunder til 5 stjerner på Trustpilot, og adspurgt svarer mere end 90%, at de vil anbefale os til familie, venner og kollegaer. Det er jo også en form for tryghed.